logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Fotografie voor gevorderden

Omschrijving cursus:

De cursus fotografie voor gevorderden bestaat uit 4 donderdagavonden en 3 praktijkzondagen. Elke theorieavond is gekoppeld aan een praktijkzondag en behandelt een thema; architectuur, landschap, portret bij daglicht en met behulp van flitslicht. Met de vierde avond sluiten we de cursus af met presentaties van de gemaakte foto’s.

Benodigdheden:

Voor de cursus Fotografie voor gevorderden heeft u een reflexcamera, hybridecamera of een compactcamera met een mogelijkheid om handmatig de instellingen te wijzigen nodig. Daarnaast is het gebruik van een statief aan te raden.

Bijzonderheden:

De kosten voor deze cursus zijn exclusief €. 12,50 voor het cursusboek. Deze betaalt u tijdens de cursus aan de docent! De cursus kent 4 theorielessen van 2,5 uur op de donderdagen en 3 praktijklessen van 5 uur op de zondagen!

De cursusdagen voor het najaar in 2019 worden voor de tweede helft van 2019 vastgesteld

Deze cursus gaat alleen bij voldoende deelname door.

Foto's:
Aanmeldingsformulier cursus: Fotografie voor gevorderden

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Fotografie voor gevorderden"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

761

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Startdatum cursus:
tweede helft 2019
Aantal lessen:
7 lessen
Kosten van deze cursus:
€. 150,--
Cursusdag:
donderdagavond
19.30 - 22.00 uur

met Paul Loof

E-mail cursusleider:
paulloof@gmail.com