logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Intuïtief tekenen en schilderen

Omschrijving cursus:

In de cursus intuïtief tekenen en schilderen leer je tekenen en schilderen vanuit je intuïtie m.a.w. het leren overgeven aan het ontstaan van een schilderij, zonder dat je werkt aan een vooropgezet doel; het is een manier om in contact te treden met je onbewuste!

Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Je geeft vorm aan je innerlijke beleving. Soms zal je blokkades tegenkomen en soms zal de innerlijke stroom je meenemen. Het kan heel bevrijdend en helend zijn om eens geen woorden maar kleuren en vormen aan je belevingswereld te geven.

Benodigdheden:

geen

Bijzonderheden:

De kosten voor deze cursus zijn exclusief kosten voor materialen!

Deze cursus gaan alleen bij voldoende deelname door.

Foto's:
Aanmeldingsformulier cursus: Intuïtief tekenen en schilderen

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Intuïtief tekenen en schilderen"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

836

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Startdatum cursus:
14-02-2019
Aantal lessen:
4 lessen
Kosten van deze cursus:
€. 60,--
Cursusdag:
donderdagmiddag
13.30 - 16.00 uur

met Yvonne Leek

E-mail cursusleider:
leekyvonne@gmail.com