logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Linoleum druk

Omschrijving cursus:

In een cursus van 10 weken (of korter naar wens) komen verschillende technieken aan bod die met het linoleum snijden te maken hebben. We beginnen meestal vrij eenvoudig met een druk in één tint. Later als men wat beter bedreven is kan men ook de reductietechniek beoefenen. Het is een heel veelzijdige druktechniek die toch redelijk eenvoudig aan te leren is. Ook voor mensen die niet heel goed kunnen tekenen is het goed te doen.

De cursus linoleum druk leert u in diverse soorten linoleum snijden en gutsen. U maakt zwart/wit drukken maar er kan ook in kleur gewerkt worden. Linoleum snijden is een oude grafische techniek waarmee u uw kunstwerk in oplage kunt drukken.

De begeleiding tijdens de cursus is persoonlijk en aangepast aan het niveau van de cursist. Later wanneer men de techniek beter onder de knie heeft is het mogelijk zelfstandiger te werken en naar een werkgroep over te stappen.

Benodigdheden:

geen

Bijzonderheden:

De kosten voor deze cursus zijn exclusief kosten voor materialen!
De cursus op de donderdagavond wordt door Christien Leeuw tijdens de werkgroep “etsen – linoleum druk” gegeven.

Foto's:
Aanmeldingsformulier cursus: Linoleum druk

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Linoleum druk"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

784

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Startdatum cursus:
in overleg
Aantal lessen:
10 lessen
Kosten van deze cursus:
€. 120,--
Cursusdag:
donderdag
19:30 - 21:30 uur uur

met Christien Leeuw

E-mail cursusleider:
christienleeuw@gmail.com