logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Tekenen en schilderen, gemengde technieken

Omschrijving cursus:

Met de cursus tekenen en schilderen, gemengde technieken, vergroot u uw creativiteit en plezier in het tekenen en schilderen!

In deze cursus leert U diverse teken- en schildertechnieken te combineren. Er is aandacht voor beeldaspecten als kleur, vorm en compositie. We werken met pastel- en oliekrijt, potlood, inkt, acryl- en olieverf op papier of doek.

Tijdens de les wordt besproken wat het onderwerp en de mogelijke materialen  voor de volgende les zijn, zodat U zich thuis kunt voorbereiden. Ieder werkt op zijn eigen niveau en naar eigen stijl. De cursus kan dan ook zowel door beginners als door gevorderden gevolgd worden.

Specifieke wensen kunnen worden ingepast.

Benodigdheden:

Zelf neemt u tekenpotloden in verschillende hardheid, (bijv. HB, 3B en 6B), een kneedgum en een puntenslijper mee. Bij de docente rekent u het overige materiaal af. Kosten zijn afhankelijk van wat gebruikt en/of zelf al heeft. (bijv. acrylverf, pastelkrijt, papier).

Bijzonderheden:

Deze cursus gaan alleen bij voldoende deelname door.

Foto's:
Aanmeldingsformulier cursus: Tekenen en schilderen, gemengde technieken

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Tekenen en schilderen, gemengde technieken"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

818

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Startdatum cursus:
12 en 14 februari 2019
Aantal lessen:
dinsdagavond 8 lessen, donderdagochtend 6 lessen
Kosten van deze cursus:
€. 120,00 (8x2,5 uur) / € 108,00 (6x3 uur),--
Cursusdag:
dinsdagavond
19:30 - 22:00 uur

met Vivian Uytendaal

donderdagochtend -  09:00 - 12:00 uur

met Vivian Uytendaal

E-mail cursusleider:
v.i.uytendaal@kpnmail.nl