logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Tiffany

Omschrijving cursus:

Tijdens de cursus tiffany leert u een glastechniek die is bedacht door de Amerikaan Louis Comfort Tiffany (1848-1933). Hierbij worden kleine stukjes glas met behulp van koperfolie aan elkaar gesoldeerd.

Door de randen van ieder stukje glas met koperfolie te beplakken kan het soldeer zich op het koper hechten en worden de stukjes glas verbonden. Deze techniek wordt meestal gebruikt voor het maken van kleinere panelen en lampenkappen.

Omdat de randen van koperfolie veel dunner zijn dan de loodprofielen bij de glas-in-lood techniek kunnen veel fijnere en meer gedetailleerde voorstellingen gemaakt worden.

Benodigdheden:

geen

Bijzonderheden:

De kosten voor deze cursus zijn exclusief kosten voor materialen! De lestijd per les is 3 uur.

Deze cursus gaan alleen bij voldoende deelname door.

Foto's:
Aanmeldingsformulier cursus: Tiffany

Wilt u zich inschrijven voor de cursus "Tiffany"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

752

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Startdatum cursus:
in overleg
Aantal lessen:
8 lessen
Kosten van deze cursus:
€. 144,--
Cursusdag:
vrijdagmiddag
13.00 - 16.00 uur

met Sandra Timmer

E-mail cursusleider:
s.timmer@quicknet.nl