logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

 

Jubileum museale schuitenhelling 2018

In het weekend van 30 juni was Atelier-6 aanwezig bij de viering van het 25 jarige jubileum van de Museale schuitenhelling.  Op deze dag werd er met  mooie presentaties en demonstraties een sfeerbeeld gegeven van wat er bij A6 op creatief gebied mogelijk is.

 

Klik op de foto voor grote afbeeldingen!

Streekmarkt wijndomein “De Koen” 2018

Op 8 en 9 september vond de jaarlijkse streekmarkt op het wijndomein “De Koen” plaats! In een gezellige sfeer maakten konden de bezoekers kennismaken  met Atelier 6 en de mogelijkheden die wij bieden!

Workshop Tiffany

Op zondag 19 november werd er voor de werkgroepleiders binnen Atelier 6 een workshop Tiffany georganiseerd. Onder de deskundige leiding van Sandra Timmer gingen de deelnemers op in deze uitdaging met prachtige werkstukken als resultaat.

 

Klik op de foto voor grote afbeeldingen!

Open Dag 2018

Op 14 januari vond de jaarlijkse Open Dag plaats! In een gezellige sfeer maakten de bezoekers kennis met Atelier 6 en de mogelijkheden die het creatieve centrum biedt!


Heeft u reeds voldoende basiskennis en kunt u zelfstandig werken maar wilt u meer verdieping en inspiratie opdoen in een enthousiaste groep? Dan is een werkgroep van Atelier 6 echt iets voor u!
Werkgroepoverzicht