logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Beeldhouwen en mallen maken

Omschrijving werkgroep:

Heeft u ervaring in het beeldhouwen en mallen maken en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in het beeldhouwen/mallen maken en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep beeldhouwen en mallen maken van Atelier 6!

Een combinatie van technieken resulteert in de mooiste beelden!

Een combinatie van boetseren en beeldhouwen; van een geboetseerd beeld wordt een mal van gips gemaakt. In de mal wordt het beeld van aluminiumcement gegoten en daarna uitgehakt en afgewerkt. Brons gieten behoort ook tot de mogelijkheden.

Benodigdheden:

In overleg met de werkgroepleider.

Bijzonderheden:

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Foto's:
Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep.

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via onderstaande link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Beeldhouwen en mallen maken

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Beeldhouwen en mallen maken"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

952

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Kosten van deze werkgroep:
€. 170,00 per jaar
Werkgroepdag:
donderdagavond -  19.30 - 21.30 uur

met Ton van Veen