logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Beeldhouwen in hout

Omschrijving werkgroep:

Heeft u ervaring in het beeldhouwen in hout en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in het beeldhouwen in hout en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep beeldhouwen in hout van Atelier 6!

Hout, u kunt het leiden, maar nooit dwingen!

Omgaan met de grillige vormen van het hout en die accentueren in het eindresultaat. De prachtige sculpturen die het resultaat zijn van vaak maandenlang werken worden door de werkgroep(leden) ook dikwijls in exposities getoond.

Benodigdheden:

In overleg met de werkgroepleider.

Bijzonderheden:

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Foto's:
Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep.

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via onderstaande link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Beeldhouwen in hout

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Beeldhouwen in hout"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

930

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Kosten van deze werkgroep:
€. 170,00 per jaar
Werkgroepdag:
maandagavond -  19.30 - 21.30 uur

met Jaap Brasser

donderdagochtend -  09.30 - 11.30 uur

met Jaap Brasser