logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Beeldhouwen in steen

Omschrijving werkgroep:

Heeft u ervaring in het beeldhouwen in steen en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in het beeldhouwen in steen en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep beeldhouwen in steen van Atelier 6!

Elkaar helpen bij nieuwe inzichten en technieken!

Met liefde voor het materiaal (serpentijn, marmer, albast, Belgisch hardsteen) en genietend van het proces wordt er gehakt, geraspt, gevijld en gepolijst. Intuïtie en gevoel voor de steen maken van het beeld iets moois!

Benodigdheden:

In overleg met de werkgroepleider.

Bijzonderheden:

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

De werkgroep is op iedere 1e en 3e zaterdag van de maand

Foto's:
Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep.

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via onderstaande link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Beeldhouwen in steen

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Beeldhouwen in steen"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

946

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Kosten van deze werkgroep:
€. 170,00 per jaar
Werkgroepdag:
zaterdag -  10.00 - 17.00 uur

met Marianne Buur