logo
Contact

Meer weten over Atelier 6!

Nieuwsbrief

Altijd direct op de hoogte!

Inschrijven

Direct meedoen bij A6

Tiffany

Omschrijving werkgroep:

Heeft u ervaring met Tiffany en kunt u zelfstandig werken? Wilt u zich verder bekwamen in Tiffany en dat het liefst doen in een groep met enthousiaste leden, die elkaar stimuleren tot creatieve uitspattingen? Kies dan voor de werkgroep Tiffany van Atelier 6!

Oneindige mogelijkheden met glas!

Stukjes glas worden volgens een patroon aan elkaar gesoldeerd met behulp van koperfolie. Door de randen van ieder stukje glas met deze folie te beplakken kan het soldeer zich op het koper hechten en worden de stukjes glas verbonden.

Omdat de randen van koperfolie veel dunner zijn dan de loodprofielen bij de glas in lood-techniek, kunnen veel fijnere en meer gedetailleerde voorstellingen gemaakt worden.

Onder leiding van Sandra Timmer verdiept u zich in deze bijzondere technieken!

 

Benodigdheden:

Geen.

Bijzonderheden:

Gereedschap en verbruiksmaterialen zijn voor eigen rekening. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd. In enkele gevallen zijn materialen bij de werkgroepleider te koop.

Foto's:
Extra informatie over het lidmaatschap van een werkgroep.

U kunt deelnemen aan een werkgroep van Atelier 6 indien u over de nodige ervaring op het betreffende vakgebied beschikt. Door uw inschrijving voor een werkgroep bent u tevens lid van Atelier 6 (dit in tegenstelling tot deelnemers aan cursussen en workshops). Via onderstaande link leest u alles over het lidmaatschap van Atelier 6.

Aanmeldingsformulier werkgroep: Tiffany

Wilt u zich inschrijven voor deze werkgroep "Tiffany"? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier geheel in. Na ontvangst van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.

974

Ik ga ermee akkoord dat Atelier 6 de door mij opgegeven gegevens registreert en bewaart in een gegevensverzameling voor m.n. administratieve doeleinden. (Privacyverklaring op grond van de Europese Richtlijn Algemene Verordening Gegevensbescherming; het privacybeleid van Atelier 6 kunt nalezen op de website)

 

 

Kosten van deze werkgroep:
€. 170,00 per jaar
Werkgroepdag:
vrijdagmiddag -  13.00 - 16.00 uur

met Sandra Timmer